Skip to content

5 DAAGSE CAMJOCURSUS

Voor wie?

Onze camjocursus is voor iedereen die de basis van het vak onder de knie wil krijgen. Misschien werk je als verslaggever, fotograaf, tekstschrijver, redacteur of regisseur en wil je je bijscholen? Ervaring is niet vereist. De cursus is geschikt voor mensen die professioneel met de camera aan de slag willen maar ook voor mensen die zich willen orienteren op videowerk.

Het is ook mogelijk dat wij de camjocursus intern aanbieden in uw bedrijf. De cursus kan toegespitst worden op uw organisatie en haar doelstellingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Data en locatie

De cursus duurt in totaal vijf dagen van 9.15 tot 17.00 uur – met eventueel wat uitloop. De cursus wordt gehouden in het centrum van Amsterdam, aan het Vondelpark. De eerstvolgende cursus wordt gehouden op:

Schrijf je in voor de email hiernaast en we sturen je een mailtje zodra data bekend worden

Kosten

De cursusprijs is €1.595,- excl BTW. Dit is inclusief het gebruik van video-, audio-apparatuur en computergebruik met het editprogramma Final Cut Pro, maximaal persoonlijke aandacht en een reader. Ken je een collega/kennis/familielid/vriend(in) die ook mee wil doen? Meld je dan samen aan en krijg elk 15% korting! Het cursusbedrag wordt dan €1.355,- per persoon.

 

1 DAAGSE SNELCURSUS “CAMERATECHNIEK”

Voor wie?

Voor iedereen! Deze snelcursus is geschikt voor jou als beginner maar ook als je al wel eens gefilmd hebt en beter wil leren hoe de camera werkt. Heb je in het verleden onze 5-daagse camjocursus gevolgd dan kun je met deze dag je kennis opfrissen.

Data en locatie

De cursus duurt 1 dag en is van 9.15 tot 17.00 uur – met eventueel wat uitloop.  De cursus wordt gehouden in het centrum van Amsterdam, aan het Vondelpark. Wil je weten wanneer de eerstvolgende snelcursus is, neem dan contact met ons op.

Kosten

De cursusprijs is € 450,- excl BTW. Dit is inclusief het gebruik van video-, audio-apparatuur en maximaal persoonlijke aandacht van 2 docenten tegelijkertijd.

Inschrijfvoorwaarden cursussen

  • Deelname gaat op volgorde van binnenkomst, dus meld je zo snel mogelijk aan want onze plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan via het contactformulier op onze site door ‘aanmelden’ aan te vinken. Inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.
  • De cursus gaat alleen door bij voldoende deelnemers. Wij behouden ons het recht om data en tijden van de cursus te wijzigen en/of te annuleren in geval van overmacht. Bij annulering zullen reeds betaalde cursusgelden terugbetaald worden.
  • Tot en met vier weken voor de cursusaanvang is afmelden mogelijk. Het reeds betaalde bedrag wordt dan terugbetaald onder aftrek van €50,- administratiekosten. Vanaf die datum afzeggen of tijdens de cursus stoppen geeft geen recht op restitutie.
Back To Top